Microsoft Intune & Autopilot – den moderne arbejdsplads

Er I klar til at træde ind i næste generation med en Modern Wokplace løsning?

Har I et ønske om at skabe en moderne digital arbejdsplads – så kan vi hjælpe jer sikkert i mål! Velata IT er specialister i Microsoft Intune og Microsoft Autopilot.

Vi har de sidste år hjulper flere end 300 kunder med deres rejse til Microsoft Intune enten som Hybrid Cloud eller fuld Cloud-only løsning – og vi kan også hjælpe jeres virksomhed.

Hvad er Modern Workplace?

Det er ikke bare Microsoft Windows, Microsoft 365 eller Intune. Modern Workplace er en samlet løsning af værktøjer, som benyttes til administration af slutenheder og politikker, og som samler produktiviteten i virksomheden. Med Microsoft Intune kan der nemt, sikkert og enkelt laves Zero Touch Deployment af computere samt styring af disse.

Kort sagt, så hjælper løsningen medarbejdere og ledelse til at skabe de bedste resultater på en hurtig og effektiv måde – lige der, hvor det passer jer.

Med Modern Workplace er der fokus på høj sikkerhed samt en effektiv og nem administration af virksomhedens enheder. Løsningen kan benyttes som ren Cloud eller i samspil med eksisterende infrastruktur som Hybrid Join.

I dag er der et øget behov for at kunne arbejde på farten, eller fra forskellige lokationer. Det stiller høje krav til IT-infrastrukturen. Vi skaber en infrastruktur, som giver brugerne de muligheder og værktøjer, der er med til at sikre høj produktivitet, tilfredshed samt gør det nemt at samarbejde på tværs af både systemer og lokationer.

Samtidig skal der skabes en IT-infrastruktur, som har en høj sikkerhed, er kompatibel og har en agil struktur. Det sikrer vi naturligvis også.

En Modern Workplace-løsning baseret på Microsoft Endpoint Manager (Intune) kan løse disse opgaver ved at samle alle komponenter i en samlet Mobile Device Management løsning.

Vi er specialister i Microsoft Intune og beskæftiger os dagligt med løsninger til små- og mellemstore virksomheder og har flere større kunder i Entreprise segmentet vi hjælper.

Derudover kan vi hjælpe med design og implementering af Microsoft Intune som MDM-løsning for administration af virksomhedens mobile enheder.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om jeres behov.

Microsoft Siler Partner

Microsoft Endpoint Manager

  • Microsoft Autopilot

  • Design & implementering

  • Udrulning af software

  • Sikkerhed & compliance

  • Mobile Device Management (MDM)