Microsoft Modern Workplace

Modern Workplace
– den moderne arbejdsplads

Er I klar til at blive fremtidens arbejdsplads?

Har I et ønske om at skabe en moderne digital arbejdsplads – så kan vi hjælpe jer sikkert i mål!

Hvad er Modern Workplace?

Det er ikke bare Microsoft Windows, Microsoft 365 eller Intune. Modern Workplace er en samlet løsning af værktøjer, som benyttes til administration af slutenheder og politikker, og som samler produktiviteten i virksomheden.

Kort sagt, så hjælper løsningen medarbejdere og ledelse til at skabe de bedste resultater på en hurtig og effektiv måde – lige der, hvor det passer jer.

Med Modern Workplace er der fokus på høj sikkerhed samt en effektiv og nem administration af virksomhedens enheder. Løsningen kan benyttes som ren Cloud Computing eller i samspil med Hybrid Microsoft Infrastruktur.

I dag er der et øget behov for at kunne arbejde på farten, eller fra forskellige lokationer. Det stiller høje krav til IT-infrastrukturen. Vi skaber en infrastruktur, som giver brugerne de muligheder og værktøjer, der er med til at sikre høj produktivitet, tilfredshed samt gør det nemt at samarbejde på tværs af både systemer og lokationer.

Samtidig skal der skabes en IT-infrastruktur, som har en høj sikkerhed, er kompatibel og har en agil struktur. Det sikrer vi naturligvis også.

En Modern Workplace-løsning baseret på Microsoft Endpoint Manager (Intune) kan løse disse opgaver ved at samle alle komponenter i en samlet Mobile Device Management løsning.

Velata IT beskæftiger sig dagligt med store Endpoint Manager Entreprise miljøer til mindre- og mellemstore virksomheder.

Vi hjælper jer på rejsen til en ren Cloud Only Strategi, eller en Hybrid-løsning baseret på Endpoint Manager ved at udvide med eksempelvis Microsoft Autopilot for Deployment.

Derudover kan vi hjælpe med design og implementering af Microsoft Endpoint Manager som MDM-løsning for administration af virksomhedens mobile enheder.

Velata IT er specialister i Modern Workplace-løsninger baseret på Microsoft Endpoint Manager (Intune), og kan rådgive og bistå ved konsulentopgaver indenfor Client Management, MDM og Autopilot.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om jeres behov.

Microsoft Siler Partner