Hosted Desktop

Hosted Skrivebord i skyen
– den fleksible IT-løsning

Med Hosted Desktop kan virksomhedens ansatte altid få adgang til deres eget skrivebord, virksomhedens data og programmer som eksempelvis jeres fællesdrev, Microsoft Word eller Microsoft Outlook. På den måde kan I arbejde, når I er på farten og fra forskellige enheder – bare der er internet.

Hosted Desktop er den fleksible IT-løsning til jer, som ikke ønsker at være bekymrede for teknik, backup, infrastruktur osv. I betaler en fast pris pr. medarbejder pr. måned. Og I kan nemt skrue op og ned for antallet af brugere af løsningen fra måned til måned.

Computerskrivebordet installeres i et hurtigt og sikkert servermiljø hos Velata IT, som klarer alt det tekniske, support, opdateringer samt backup og meget mere.

Med Hosted Desktop | DeskCloud får I en løsning, der løbende kan tilpasses jeres behov, og hvor I altid kender den faste månedlige driftsomkostning.

Vi tager os af driften, sikkerheden, backup og den daglige support.

Dit velkendte skrivebord – fleksibelt og sikkert

Ved eventuelt valgt omkring en Hosted Desktop løsning skal I som virksomhed ikke frygte en tung og besværlig migrering fra det personlige og lokale skriveborde – det håndtere Velata IT.

Alle virksomhedens ressourcer samles i vores datacenter og kan derefter tilgås via fjernskrivebord og browser adgang.

Derover slipper I for bekymringer om backup, opdateringer og support, som Velata IT har styr på.

Kontakt os for at høre nærmere.

Desk Cloud

Arbejd hvor som helst – sikkert & 100% effektivt!

Alle servere i bruger står i Danmar, og med Hosted Desktop får du hurtig og effektiv adgang til alle virksomhedens programmer og data