Microsoft 365

Hvad er Microsoft 365?

Microsoft 365 er en samling af software og værktøjer fra Microsoft, som du kan købe i en pakke for at få dækket fleste af dine daglige kontorbehov. Når du vælger Microsoft Office 365, så får du mange forskellige værktøjer, afhængigt af den pakke du vælger.

Hvis du er i tvivl om, hvad Office 365 er, så er det Office-pakken, e-mail løsninger, kalender & kalenderdeling, fildeling med OneDrive for Business eller SharePoint & videomøder – der automatisk altid er opdateret til de nyeste udgaver af Microsoft Office-pakken.

Microsoft Office 365 er også kendt som det “gamle” Microsoft Exchange hvor alt data imellem alle enheder altid er synkroniseret – med andre ord den “Professionelle kommunikations- og kontorløsning”

Exchange Online – professionel e-mail løsning

Exchange Online er den mest effektive e-mail, kalender og kontakt-løsning fra Microsoft. Med Exchange Online og Microsoft Office 365 har du adgang til din e-mail, din online kalender og alle dine kontakter overalt. Det gælder uanset, om du bruger Microsoft Office 365 fra din computer, laptop, din iPad, din mobiltelefon eller en helt anden enhed. Samtidig er du altid beskyttet mod virus og spam fra det indbyggede filer i Microsoft Office 365.

Videomøder med Microsoft Teams

Microsoft Teams, er designet til, at gøre det nemmere for dig at få kontakt til de personer, du skal agere sammen med i hverdagen. Uanset om det er kolleger, samarbejdspartnere eller kunder, og uanset om du har behov for at sende en kort besked eller vil ses ansigt til ansigt. Med Microsoft Teams kan du chatte, videochatte, lave videomøder og konferencer.

Flytning af data fra nuværende mailløsning

Velata IT har mange års erfaring i migrering fra andre mailløsninger til Microsoft 365 og er en stærk partner i både planlægningen af projektet samt udførelsen i data migreringen – ja faktisk er Microsoft 365 en af vores kernekompetencer og vi har hjulpet over 300+ virksomheder i gang med Microsoft 365 og lavet over 1000+ migreringer til Microsoft 365.

Vi implementere Microsoft 365 for både små- og mellemstore virksomheder og på Entreprise niveau med understøttelse af Microsoft Exchange Hybrid Enviroment med tilhørende AzureA D services.

Husk backp af virksomhedens data i Microsoft 365

Fravælg ikke en backup af virksomhedens data i den tro, at der er en tilstrækkelig indbygget backup i Microsoft 365 – Microsoft tager ikke backup af virksomhedens data!

Microsoft tilbyder 30 dage Retention på data, mendette ikke en optimal løsning, hvis I vil have sikret alle forretningens data.

Microsoft365Logo

Få mere information

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Tak for din interesse. Vi ringer til dig.
Der er sket en fejl i afsendelsen af beskeden. Prøv igen.