+45 70 20 63 13 info@velit.dk

Hvad er Office 365?

Microsoft Office 365 er en samling af software og værktøjer fra Microsoft, som du kan købe i en pakke for at få dækket fleste af dine daglige kontorbehov. Når du vælger Microsoft Office 365, så får du mange forskellige værktøjer, afhængigt af den pakke du vælger.

Hvis du er i tvivl om, hvad Office 365 er, så er det Office-pakken, e-mail løsninger, kalender & kalenderdeling, fildeling med OneDrive for Business eller SharePoint & videomøder – der automatisk altid er opdateret til de nyeste udgaver af Microsoft Office-pakken.

Microsoft Office 365 er også kendt som det “gamle” Microsoft Exchange hvor alt data imellem alle enheder altid er synkroniseret – med andre ord den “Professionelle kommunikations- og kontorløsning”

Fordele ved Office 365:

 

  • Nemmere it-administration
  • Øget tilgængelighed/adgang
  • Mindre kompleks it-struktur
  • Reducerede it-udgifter
  • Øget effektivitet/produktivitet
  • Bedre support/service
  • Øget data sikkerhed
  • Ekstra lagerplads

Exchange Online – professionel e-mail løsning

Exchange Online er den mest effektive e-mail, kalender og kontakt-løsning fra Microsoft. Med Exchange Online og Microsoft Office 365 har du adgang til din e-mail, din online kalender og alle dine kontakter overalt. Det gælder uanset, om du bruger Microsoft Office 365 fra din computer, laptop, din iPad, din mobiltelefon eller en helt anden enhed. Samtidig er du altid beskyttet mod virus og spam fra det indbyggede filer i Microsoft Office 365.

Videomøder med Skype for Business

Skype for Business, er designet til, at gøre det nemmere for dig at få kontakt til de personer, du skal agere sammen med i hverdagen. Uanset om det er kolleger, samarbejdspartnere eller kunder, og uanset om du har behov for at sende en kort besked eller vil ses ansigt til ansigt. Med Skype for Business kan du chatte, videochatte, lave videomøder og konferencer.

Flytning af data fra nuværende mailløsning ?

Velata IT har mange års erfaring i migrering fra nuværende mailløsning til Microsoft Office 365 og er en stærk partner i både planlægningen af projektet samt udførelsen i data migreringen – ja faktisk er Microsoft Office 365 en af vores kernekompetencer og vi har hjulpet over 300+ virksomheder i gang med Microsoft Office 365 og lavet over 1000 migreringer til Microsoft Office 365.

 

Kontakt os i dag for nærmere information eller hvis du ønsker at komme i gang med Microsoft Office 365.

INFORMATION

Velata IT Industrivej 16A DK-4632 Bjæverskov

CVR: 32500072

Webdesign: CopenGraphics

ÅBNINGSTIDER

Mandag til fredag: 8:30 - 16:30

s

VAGTTELEFON:
Tlf.: +45 70 20 63 13

Kontakt

+45 70 20 63 13